Gratis adgang

Der er gratis adgang til stævnepladsen. Du kan sidde på medbragt tæppe eller campingstol på græs-tribunen. Herfra kan du høre speakeren og har god udsigt over banen og overbæringen.

Der er mulighed for at købe mad og drikke i vores salgsvogn.


Vandreture

Silkeruten, Sindbjerg-Stoubjerg eller Trækstien er bare eksempler på vandreture, hvor du oplever Søhøjlandets fantastiske natur.

Se mere her: https://detskerisilkeborg.dk/outdoor-og-fritid/vandreruter-i-sohojlandet/

MTB

MTB-tilbuddet i Silkeborg er det bedste i Danmark. Her finder du tilbud til alle slags MTB og alle tekniske niveauer. Flow for alle i Vesterskoven og naturoplevelser i Gjern bakker. Teknisk XC i Nordskoven, Enduro på Danmarks Tag og masser af hop i bikeparken på alle niveauer. 

Se mere her: https://detskerisilkeborg.dk/outdoor-og-fritid/mtb/

Søbade

Silkeborgs mange søbade er populære samlingssteder for Silkeborgenserne. Ofte binder de bylivets nærvær sammen med naturen, og ved de nye søbade ved Almindsø finder du både sauna-foreninger og badebroer til børnene.


Se mere her: https://detskerisilkeborg.dk/outdoor-og-fritid/sobade/

Klatreparken

Klatreparken Silkeborg er Silkeborgs nyeste store outdoor-attraktion, der skyder frem i træerne over Silkeborg BikePark. Her finder du en stor klatrepark med op til 6 klatrebaner (fra 6 år). Herudover er der en legeplads til de mindste (1-4 år), en stor madpakkehytte med tagterrasse, og flot udsigt til Silkeborg, og spiseområder med borde og bænke samt et stort bålsted med grillrist.

Se mere her: https://detskerisilkeborg.dk/kultur-attraktioner/attraktioner/klatreparken-silkeborg/


Find meget mere om alle mulighederne i Silkeborg her: